Heb je een vriend(in) of familielid die met wat levensvragen zit? Of overweegt om een andere baan te zoeken maar nog niet alles voor zichzelf helder heeft? Of met Human Design al bezig is? Gun je het de ander om verbijsterd te worden over de info over zichzelf, door jouw fantastische kado? In 30 minuten krijgt degene die van jou dit uniek (verjaardags)kado krijgt veel helderheid en ‘experimenteerinfo’ over zichzelf. 

In de kadobon die als download bij de bestelling zit, staat vermeld dat de ontvanger van jouw kadobon een afspraak met mij kan maken voor een halfuur sessie. Hierin neem ik deze mee in een reis door diens potentie, gevoeligheden/valkuilen, talenten, kracht, in welke omgeving zij/hij het beste tot haar/zijn recht komt. En natuurlijk waarop kan worden vertrouwd om beslissingen te maken, wat is haar/zijn strategie en innerlijke autoriteit. 

Geef degene die dit kado van jou krijgt wel de bestelcode door die je bij je bestelling krijgt. Je kunt de PDF ook uitprinten en de bestelcode er dan opschrijven. Geef wel aan dat het enorm belangrijk is dat de ontvanger van jouw kado diens EXACTE geboortetijdstip achterhaald en aan mij doorgeeft, samen met de geboortedag en -plaats. Laat jouw kadobon ontvanger de sessie opnemen, want de info kan dan later nog vaak worden afgeluisterd.

Er is geen houdbaarheidsdatum, eenmaal gekocht behoud je het recht op een half uur inzichten.