Dit is wat je hebt gemist! In 1 A4 jouw persoonlijke antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat heb ik in dit leven hier te doen?
  • Waarvoor ben ik hier gekomen om te leren?
  • Wat houdt mij gezond?
  • Wat vervult mij ten diepste?
  • In welke rol kom ik het beste tot mijn recht?

Wanneer dit vragen zijn waar je graag een antwoord op wilt, koop dan deze maatwerkinformatie (in 1 A4). Binnen drie werkdagen heb je je antwoorden in je mailbox. Is er haast bij, geef dat dan even aan, dan probeer ik het document binnen 1 werkdag jou te mailen.

Zodra je hebt betaald, mail dan naar verder@humandesignhelpdesk.nl jouw bestelnummer (bijvoorbeeld #27512) en jouw exacte geboortetijdstip, je geboortedatum en geboorteplaats.

Natuurlijk kun je ook dierbaar iemand in je omgeving verrassen met deze informatie. Lees dan het document hardop en staand (!) voor aan de ander. Pauzeer regelmatig, om zo de informatie goed bij de ander door te laten dringen. En kijk deze regelmatig aan.

In een 2 uur sessie in onze praktijk vertel ik je altijd wat je hier komt doen. Omdat ik de ‘Voice of the Tribe’ heb (krachtkanaal 21-45), voelt het voor jou alsof ik het vertel namens de Tribe, de samenleving. Dat komt volgens iedereen ‘vol binnen’. Er wordt nog wel eens een traantje weggepinkt, zo herkenbaar kan het zijn. Eindelijk de helderheid.

PS Er zijn ouders die van hun kind(eren) graag deze info willen weten om als ouders veel beter hun kind te kunnen begeleiden naar het worden van een stabiele volwassene. Ben jij ook zo’n ouder, koop dan de combi  ‘Human Design Handleiding begeleiding KIND en Spirituele info‘.

Als ouders hebben wij er enorm veel aan gehad om het gedrag van onze meiden beter te begrijpen en ‘echt maatwerk’ te kunnen leveren. Onze jongste dochter is hoog sensitief en heeft een open identiteitscentrum. Zij begreep al vroeg waarom zij wel, en de rest van het gezin die gevoeligheid niet heeft. Gaan wij naar een restaurant, dan vragen we al 10 jaar voor we naar binnen gaan aan onze jongste dochter “Laura, wil jij even scannen?’ Voelt het voor haar goed, dan gaan we als gezin naar binnen. Voelt het voor haar niet goed, dan draaien we ons allen om en lopen door naar het volgende restaurant. Onze oudste dochter heeft het krachtkanaal van het Ritme (05-15). Zij bepaalt in ons gezin wanneer het tijd is om te vertrekken, zodat zij en daarmee ook wij, op de gewenste tijd zullen arriveren. Eer de -unieke- gevoeligheden van je kind (die anderen vreemd vinden), zodat je een zelfbewuste(r) kind realiseert.