In 2013 publiceerde Richard Rudd zijn invloedrijke beschrijving van de 64 genetische sleutels, de ‘Gene Keys.’ Je kunt de Gene Keys zien als het spirituele zusje van Human Design. Rudd heeft Human Design (en Ra) gewerkt. De Gene Keys staan voor Unlocking the higher purpose hidden in your DNA.  De 64 sleutels bieden een eigentijdse en levende nieuwe wijsheid die de 64 genetische codons diep in de kern van je celstructuur in feite direct aanspreekt. Richard Rudd’s prachtige boek beschrijft uitgebreid elk van de 64 codes of archetypen die voorkomen in ons DNA. Een diepgaande contemplatie van deze gen-sleutels biedt mystieke zowel als praktische handvaten voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

De 64 gen-sleutels spreken letterlijk een nieuwe transformerende taal die diepe contemplatie vragen. De kern van deze taal vinden we in de 55e Gene Key. Deze gen-sleutel is momenteel de belangrijkste trigger voor het nieuwe globale ontwaken. Momenteel bevindt de mensheid zich in een voorbereidende fase, voorafgaand aan het ontketenen van een belangrijke genetische mutatie waaraan de hele mensheid onderhevig is. De 55e Gene Key en de mythische reis van zijn schaduw naar zijn Siddhi vormen echt het hart van de 64 Gene Keys. Van de lange reis door de ziedende onderwereld van slachtoffermentaliteit naar de zuivere, heldere lucht van vrijheid. Van alle gen-sleutels is de Gave van Vrijheid datgene waar wij het meeste naar verlangen. En het is de Gave die we binnenkort op het collectieve niveau zullen krijgen. De 55e Schaduw ligt daarom ook achter de timing van de leer over deze 64 gen-sleutels. Na de ontwikkeling van de neocortex in de mens ontstond het Slachtofferschap als een centraal menselijk dilemma. Nu konden we namelijk bewust over onszelf reflecteren. Het thema is dus de houding van het slachtoffer.

Deze gratis Nederlandse vertaling download is  een ‘must’ voor iedereen die poort 55 in diens chart heeft, of wiens partner deze heeft.

Ik heb heel veel mensen inmiddels een uitleg mogen geven over hun poort 55. Zelf heb ik de pittige 55.4 ( hier kan vooral bij tieners een diepe depressiviteit in zitten wanneer voor je gevoel je glas ‘altijd’ halfleeg is) in mijn open emotioneel centrum in Jupiter onbewust. In een onveilige omgeving opgegroeid waar ik mij vaak ongelukkig voelde, ken ik de invloed van de 55.4 op mijn gemoedstoestand erg goed…